Kennel - Om os - Kennel Sundown Gold

Om os

Kennel Sundown Gold består af vores familie på 2 voksne Peter og Susanne og vores  børn Kristian 20 år, Simon 20 år, Sarah 17 år og Julie 16 år. Vi bor alle i et stort paracel hus, med dejlig have, i Aarup på Fyn.

 

Ud over børn, har vi i vores familie 2 dejlige hus katte (Clara og Carlos), høns (også kaldt damerne) og så selvfølgelig vores årsag til hjemmesiden, nemlig vores skønne hund Liva.

 

Kennel Sundown Gold, er en seriøs lille kennel med ren stueopdræt hvor nærhed, kærlighed og god præning af hvalpene er i højsæde.

 

Vi gør meget ud af at hjælpe og vejlede vores hvalpekøber og gør meget ud af alle skal være velkommen til besøg og stille spørgsmål.

 

Hos Kennel Sundown Gold er der ingen købetvang, alle er velkommen. Vi syntes det er rigtigt vigtigt, at vores eventuelle køber føler sige hjemme og får en fornemmelse af, at det valg de træffer er det rigtige.

 

Alle hvalpe fra Sundown Gold bliver chippet, får ormekur, bliver vaccineret og til set af dyrlægen flere gange inden for vores 8 uger med hvalpene.

 

Imens hvalpene bor hos os, vil de blive præget efter vores normer.

 

Når hvalpene bliver født, bliver de mærket i pelsen, så vi kan se forskel på hvem der er hvem. De vil blive vejet og set efter for haleknæk, ganespaltning med mere. De vil blive født, i Livas fødekasse, i vores stue og efterfølgende bo i stuen, så de er vant til lyde fra hjemmet. De vil komme i menneske hænder, mindst 2 gange dagligt.

 

De vil vokse op med 2 katte, så dette ikke er nyt for dem. De vil komme ud og køre bil flere gange. Hvalpene vil blive vejet dagligt, så vi kan se om de tager på som de skal.

 

Når de er 14 dage gamle og begynder at få hørelse, vil vi spille bånd for dem. Blandt andet med børnelyde, ambulancelyde, fyrværkeri lyde, skud lyde, m.m. så de langtsomt kan vænne sig til disse lyde, så det ikke bliver uvant for dem senere.

 

Når hvalpene er 4 uger gammel, kommer de ud dagligt. Hvis vi er heldige med vejret, vil de kunne være ude flere timer og hygge sig.

 

Alle hvalpene vil gennemgå en hvalpetest når de er 5 uger gammel. Dette så vi blandt andet kan se hvilken hvalp der er bedst egnet til familie hund eller jagthund, så alle kommende ejer får den hvalp der passer bedst til dem.

 

Ugen før hvalpene skal afsted til deres nye familie, vil gerne have en ting som dufter af jer, som hvalpen kan vænne sig til ugen op til. Det kan være en bluse eller ligende. Denne ting, får hvalpen med sig til turen hjem og de første dage.

 

I Kennel Sundown Gold får man en mappe med alt omkring sin hvalp de første 8 uger. I mappen vil også være en hvalpevejledning udarbejdet af os.

 

Vi gør meget ud af at vi skal have et godt samarbejde, så hvalpene og deres ejer kommer til at trives, i besøgs perioden, men også efter hvalpen er flyttet hjem til deres nye omgivelser.

 

Du er meget velkommen til at ringe, hvis du vil høre mere om os.

 

Kennel Sundown Gold

   

 
Panel title

© 2018 sundowngold

Antal besøg: 35324

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30150604248047sekunder