Kennel - Nyttige links

Klik på det med understregning og du vil komme direkte over på det ønskede link.

 

 

Dansk Kennel Klub  er Danmarks største organisation for hundeejere. Alle slags hundeejere (både med racehunde og andre hunde) og hundeinteresserede kan være medlemmer. Deres hjemmeside har mange gode råd til nye som erfaren hundeejer. 

Til første gangs køber anbefaler jeg deres små film omkring "skal du have hund".

 

 

Dansk Retriever Klub (DRK) er specialklub under Dansk Kennel Kub for de 5 retrieverracer: Labrador Retriever - Golden Retriever - Flatcoated Retriever -Chesapeake Bay Retriever - Curly Coated Retriever. DRK er både den største specialklub for jagthunde og den største klub for racehunde i Danmark.

 

 

Dansk Jagthunde Registrering – DJR er en upolitisk organisation, som stambogsfører racerene jagthunde efter de almindelige principper for ægthed. Det er DJR’s overordnede mål at sikre hundenes jagtegenskaber, temperament og sundhed, og DJR indgår alene overenskomst med jagthundeklubber, hvis vigtigste punkt i formålsparagrafferne er, at jagtegenskaberne altid skal vægtes højere end eksteriøret.

 

 

Netdyredoktoren er professionel hjemmeside lavet af en række dyrlæger i danmark. Det er en hjemmeside hvor de fleste tanker omkring din hunds pasning og pleje samt bekymringer om sygdom, kan be eller afkræftes.

   
 
Panel title

© 2018 sundowngold

Antal besøg: 35323

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53034019470215sekunder